Reparation af stråtag

Reparation af stråtag i Ry, Horsnes, Silkeborg og Skanderborg

Er der sket skader og har du brug for hjælp til reparation af stråtag?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Søhøjlandets Tækkefirma har vi masser af erfaring med vedligeholdelse og reparation af stråtage. Vi har hjulpet massevis af kunder Ry, Silkeborg, Horsens og Skanderborg. Efter ens bygning har fået et nyt smukt stråtag, så er det et klart ønske, at taget skal holde i længst tid muligt.

Med vores brede erfaring kan vi sørge for, at dit stråtag vil forblive smukt og velholdt. Såfremt at taget er blevet lagt af en kompetent tækkemand, så har stråtaget en levetid på 30 år og opefter. Dette gør sig især gældende, hvis taget løbende er blevet repareret og vedligeholdt.

Kontakt os og hør mere

Hvorfor er det en god ide at få repareret sit stråtag?

Selvom et stråtag har mange år i sig, og stort set er vedligeholdelsesfrit, så kan der desværre stadig påstå flere former for slid og skader. Det kan blandt andet være skader, der er forårsaget af vind og vejr i led med en storm. 

En af største grunde til at få repareret eller vedligeholdt sit stråtag er, hvis taget er blevet inficeret med mos og alger. De er med til at mindske stråtagets mulighed for at kunne ånde. Hvis der ikke bliver taget hånd om problemet, så kan det ende med at blive en dyr fornøjelse.

En anden stor grund til at man ønsker at få lavet en reparation af sit stråtag er hvis man har mistanke om, at en skade har gjort, at taget er blevet utæt. En utæthed gør at den kolde luft har lettere ved at trænge ind. Dette kan gøre at varmeregningen bliver meget dyre.

Lad os stå for at lave reparation af stråtag

Hos Søhøjlandets Tækkefirma har vi hjulpet massevis af kunder med at få repareret deres stråtag. Vi står klar til at rykke ud i Ry, Silkeborg og Skanderborg. For os er kundernes tilfredshed det vigtigste for os.

Kontakt os og hør mere om reparation af stråtag

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et godt tilbud på en reparation af dit stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 42 34 21 84 eller sende en mail til taekkemand.obermuller@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.