Brandsikring af stråtag

Søhøjlandets tækkefirma

BRANDISOLERING MED SEPATEC®

Hos Søhøjlandets tækkefirma tilbyder vi Sepatec® Brandforsikring, som er godkendt at Dansk Brandteknisk Institut. Systemet er beregnet til brug i forbindelse med nytækning og kan derfor ikke tilføjes på eksisterende stråtage.

Når jeg har udført brandisolering, modtager du et certifikat som garanti for, at Sepatec® er brugt som brandsikring af dit stråtag. For at opnå en reduktion i din brandforsikringspræmie, skal du vise certifikatet til dit forsikringsselskab. Når der er brandsikret med Sepatec® bliver afstandskravet halveret fra 10m til 5m. Vi kører ofte i områderne Ry, Silkeborg, Skanderborg og Horsens, men vi har opgaver i hele Jylland.

5 hurtige grunde til Sepatec®

  • Sepatec® brandhæmmende og øger sikkerheden.
  • Sepatec® brandisolering er nem og effektiv at pålægge og derfor også pris billig.
  • Sepatec® brandisolering er så åben i sin struktur at den ikke hindrer den naturlige gennem luftning og tørring af stråtaget.
  • Sepatec® brandisolering giver en rar bagside, fri for flyvende frø-materiale fra tækkerørene og alt for mange hængende spindelvæv.
  • ​Sepatec® brandsikring er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut. Det giver mulighed for op til 50% reduktion i brandforsikringspræmierne.

Hvis du vil vide meget mere så kan jeg anbefale at gå ind på www.sepatec.dk 

Vil du vide mere?

Så kontakt søhøjlandets tækkefirma og hør mere om brandsikring af stråtage eller for et uforpligtende tilbud på tlf. 42342184.​