Kvist til stråtag

Kvist til stråtag i Ry, Horsens, Silkeborg og Skanderborg

Går du med overvejelser om at få lavet en kvist i dit stråtag?

Så står vi hos Søhøjlandets Tækkefirma klar til at hjælpe dig. Vi har en bred erfaring med kviste i stråtag, og vi har hjulpet massevis af kunder i Ry, Horsens, Silkeborg og Skanderborg og resten af Jylland. Vi kan derfor selvfølgelig også hjælpe dig med enhver opgave i led med kviste.

Så søger du et kompetent tækkefirma til at stå for kvistene i dit stråtag, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Med en kvist i stråtaget vil du fuldende dets udseende

Hvis man allerede går med tanker om at få lagt et stråtag, så er det altid en god overvejelse, om der skal lave en eller flere kviste i taget. En kvist kan ofte være med til at fuldende udseendet på taget. 

En kvist er også med til at skabe gode lysforhold i bygningen og skabe en smuk kontrast i taget. Det er derfor både en visuel og praktisk løsning, som vi er sikre på, at I vil få glæde af i mange år fremad.

Skab et smukt sammenspil mellem rummet og tagets udtryk

Når du vælger at få bygget en kvist i dit stråtag, så får du rig mulighed for at præge udtrykket på taget, samtidig med, at du kan skab noget praktisk på samme tid. Der findes mange forskellige former for kviste, så der er næsten kun fantasien der sætter grænser.

Vigtig information om kviste i stråtage

Når man overvejer om man skal få lavet eller tilføjet kviste i ens stråtag, så er det vigtigt at vide, at en kvist maksimalt må have en bredde på 2 meter. Der skal desuden også som minimum være 2 meters afstand imellem de respektive kviste. Hvis afstanden er mindre, så vil taget have sværere ved at tørre, hvilket kan gå ud over tagets levetid.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for kviste i stråtag

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et godt tilbud på kviste til dit stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 42 34 21 84 eller sende en mail til taekkemand.obermuller@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.