Nyt Stråtag

Søhøjlandets tækkefirma

NYT STRÅTAG​ UDFØRES AF SPECIALISTER

Skal du have et nyt stråtag? Så er Søhøjlandets Tækkefirma det oplagte valg. Her tilbydes nyt stråtag med stor ekspertise. Jeg er udlært tækkemand hos Tækkemand Kjeld B. Jensen, og har fået svendebrev på Den Jydske Håndværkerskole i Hadsten. Jeg udfører alt inden for tækkearbejde. Om det er en reparation, brandsikring, kviste eller nytænkning, er vi gerne behjælpelige. Vi har primært kunder i området omkring Ry, Silkeborg og Skanderborg. Dog arbejder vi på kunder i hele Jylland. 

Få et tilbud på stråtag 

​Et nyt tag med fokus på kundens ønsker

Jeg løser gerne opgaven på et nyt stråtag uanset størrelsen på opgaven. Gennem tiden har jeg udført en bred vifte af opgaver for vores kunder, som tæller alt fra privatpersoner til erhverv.

Vores kunders tilfredshed er altafgørende. Derfor strækker jeg mig gerne ekstra langt for at levere et resultat, der lever fuldt op til dine forventninger.

Interessen for stråtag er voksende, og den store interesse kommer sig nok også af at, de produkter jeg anvender til stråtag er lavet af naturprodukter og der er mange mennesker i dag der går op i miljøvenlige produkter.

Hvad koster et nyt stråtag?

Prisen svinger altid alt efter størrelsen på din opgave, dog garanteres gode priser og mulighed for tilbud. Har du selv en ide, tager jeg naturligvis udgangspunkt deri. Mangler du inspiration, står jeg til rådighed med kyndig vejledning og kreative ideer.​​ Kvalitet er mit kendetegn, og det går jeg aldrig på kompromis med.

Få et tilbud på et nyt stråtag i Skanderborg, Silkeborg & Ry

Ønsker du at få et tilbud på nyt stråtag? Så ring på 42 34 21 84, eller du kan skrive til min e-mail taekkemand.obermuller@gmail.c​om.​