Nyt stråtag

Nyt stråtag i Ry, Silkeborg og Skanderborg

Skal du have et nyt stråtag?

Så er Søhøjlandets Tækkefirma det oplagte valg. Her tilbydes nyt stråtag med stor ekspertise. Jeg er udlært tækkemand hos Tækkemand Kjeld B. Jensen, og har fået svendebrev på Den Jydske Håndværkerskole i Hadsten. 

Vi udfører alt inden for tækkearbejde. Om det er en reparation, brandsikring, kviste, mønning og rygning eller nytænkning, er vi gerne behjælpelige. Vi har primært kunder i området omkring Ry, Silkeborg og Skanderborg. Dog hjælper vi kunder i hele Jylland.

Kontakt os og hør mere

Få et nyt stråtag ud fra dine ønsker

Vi løser til enhver tid enhver opgave i led med et nyt stråtag uanset størrelsen på opgaven. Vi har udfører en bedre vifte af opgaver for vores kunder, som tæller alt fra privatpersoner til erhverv. For os er vores kunders tilfredshed. Vi strækker os derfor ekstra langt for at levere et resultat, der lever op til dine krav og forventninger.

Den stadig store og voksende interesse for at få lagt et stråtag skyldes blandt andet det store fokus på miljøvenlige løsninger og produkter. De tagrør der bruges i led med tækningen af et nyt stråtag, er et naturprodukt. Dette gør, at når taget engang skal skiftes ud, så kan de gamle strå genanvendes som f.eks. kompost. På den måde bliver det genanvendt i naturen.

Fordele ved et nyt stråtag

Når man vælger at få lagt et nyt stråtag, så er der mange fordele at hente såsom:

  • Et stråtag giver et behageligt og sundt indeklima
  • Om sommeren holder stråtaget bygningen kølig
  • Om vinteren holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset
  • Med et stråtag får du et smukt tag, som vil holde i 30 år og opefter. Du kan læse mere om levetiden på et stråtag her.

Hvad koster et nyt stråtag?

Prisen svinger altid alt efter størrelsen på din opgave, dog garanteres gode priser og mulighed for tilbud. Har du selv en ide, tager vi naturligvis udgangspunkt deri. Mangler du inspiration, står vi til rådighed med kyndig vejledning og kreative ideer.​​ Kvalitet er vores kendetegn, og det går vi aldrig på kompromis med.

Kontakt os og hør mere dit nye stråtag

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et godt tilbud på et nyt stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 42 34 21 84 eller sende en mail til 42 34 21 84. Vi glæder os til at høre fra dig.