Nyt stråtag

Nyt stråtag i Ry, Horsens, Silkeborg og Skanderborg

Skal du have et nyt stråtag?

Så er Søhøjlandets Tækkefirma det oplagte valg. Her tilbydes nyt stråtag med stor ekspertise. Jeg er udlært tækkemand hos Tækkemand Kjeld B. Jensen, og har fået svendebrev på Den Jydske Håndværkerskole i Hadsten. 

Vi udfører alt inden for tækkearbejde. Om det er en reparation, brandsikring, kviste, mønning og rygning eller nytænkning, er vi gerne behjælpelige. Vi har primært kunder i området omkring Ry, Horsens Silkeborg og Skanderborg. Dog hjælper vi kunder i hele Jylland, og vi kører gerne længere for opgaver i resten af Jylland.

Kontakt os og hør mere

Få et nyt stråtag ud fra dine ønsker

Vi løser til enhver tid enhver opgave i led med et nyt stråtag uanset størrelsen på opgaven. Vi har udfører en bedre vifte af opgaver for vores kunder, som tæller alt fra privatpersoner til erhverv. For os er vores kunders tilfredshed. Vi strækker os derfor ekstra langt for at levere et resultat, der lever op til dine krav og forventninger.

Den stadig store og voksende interesse for at få lagt et stråtag skyldes blandt andet det store fokus på miljøvenlige løsninger og produkter. De tagrør der bruges i led med tækningen af et nyt tag af strå, er et naturprodukt.

Dette gør, at når taget engang skal skiftes ud, så kan de gamle strå genanvendes som f.eks. kompost. På den måde bliver det genanvendt i naturen.

Fordele ved et nyt stråtag

Når man vælger at få lagt et nyt tag af strå, så er der mange fordele at hente såsom:

  • Et stråtag giver et behageligt og sundt indeklima
  • Om sommeren holder stråtaget bygningen kølig
  • Om vinteren holder stråtaget på varmen og giver en god varmefordeling i huset
  • Med et stråtag får du et smukt tag, som vil holde i 30 år og opefter. Du kan læse mere om levetiden på et stråtag her.

Hvad koster et nyt stråtag?

Vores priser varierer altid afhængigt af opgavens omfang og kompleksitet, men vi kan med sikkerhed garantere, at vi altid stræber efter at tilbyde konkurrencedygtige priser og mulighed for skræddersyede tilbud, der passer til dine behov. Vi er altid åbne for at høre om dine egne idéer og visioner, og vi vil glædeligt tage udgangspunkt i dem for at skabe det projekt, du drømmer om.

Hvis du føler dig lidt fastlåst eller mangler inspiration, behøver du ikke bekymre dig. Vores erfarne team er altid parat til at støtte dig med ekspertvejledning og kreative input. Vi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at udforske og udvikle dine tanker og bringe dem til livs på en måde, der overgår dine forventninger.

Kontakt os og hør mere dit nye stråtag

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et godt tilbud på et nyt tag af strå i eller omkring Ry, Silkeborg og Skanderborg, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 42 34 21 84 eller sende en mail til taekkemand.obermuller@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.