Mønning og rygning

Mønning og rygning til stråtag i Ry, Horsens, Silkeborg og Skanderborg

Går du og overvejer mønning og rygning til dit stråtag?

Så lad Søhøjlandets Tækkefirma stå for opgaven. Vi har en bred erfaring indenfor tækkebranchen, og vi kan derfor varetage enhver opgave i led med både mønning og rygning af dit stråtag. Vi har hjulpet massevis af kunder i Ry, Horsens, Silkeborg og Skanderborg, og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig. 

Da et stråtag er en af de dele af huset, som bliver udsat af en masse vind og vejr, så er det vigtigt, at man beskytter det ved hjælp af mønning og rygning. Det er blandt andet med til at beskytte den øverste del af taget.

Så søger du et kvalitetsbevidst tækkefirma til at varetage mønningen og rygningen af dit stråtag, så tøv ikke med at kontakte os.

Kontakt os og hør mere

Få rygning og mønning af høj kvalitet

Både mønning og rygning findes i forskellige typer. Hos Søhøjlandets Tækkefirma har vi en bred erfaring, hvilket er din garanti for at arbejdet bliver af højeste kvalitet. Vi kan tilbyde vores kunder mønning og rygning i tørv, lyng og kobber. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type, der passer bedst til dit stråtag, så står vi klar til at give både råd og vejledning. Vi kan hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige løsning, der passer til dit tag.

Som stolte tækkemænd gør vi alt for at vores kunder får et resultat, der passer til deres krav og behov. Vi vægter kommunikation mellem os og kunden højt. På den måde kan vi sikre, at der ikke opstår nogen overraskelser eller nogen form for miskommunikation. 

Kontakt os og hør mere om mønning og rygning

Hvad end du har brug for råd og vejledning eller blot ønsker et godt tilbud på et nyt stråtag, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 42 34 21 84 eller sende en mail til taekkemand.obermuller@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig.